badabado.

Det gick bra idag, ack vilken skön känsla som infann sig efteråt. =) Hästen var jätteduktig, hon är så himla söt och bussig. Tränaren verkar också vara bra, det var också väldigt skönt. Det känns som att detta kan bli bra, vilket är ännu mer skönt.

Red Valiska sen på kvällen, det gick ganska bra, jag var dock lite trött och orkade inte rida. Det blir andra bullar i fortsättningen! =)

Is this for real?!

det här är inte sant, det är INTE sant!!! Jag ska åka om 40 min för att hinna.. var är bilen? På BMW groups i Mölndal.. med min far! åååååh!!!! Var den tvungen att läcka olja just nu? Just idag?! Vad fan gör jag om han inte kommer hem snart? Om vi inte får en lånebil utan dom tycker att pappa ska vänta?! Jag fixar inte detta. Verkligen inte! Jag är tillräckligt nervös som det är! Åååååh!

It´s not the end, it´s the beginning of something wonderful!

Jag är lycklig! Jag är nöjd! Tro det eller ej, men jag är ganska nöjd med mig själv. Jag har nog äntligen insett att det är okej att vara mig och ingen annan. Att inte alltid lyckas på alla plan men satsa järnet där jag har som mål att utvecklas. Att våga åka iväg i höst känns inte lika läskigt längre. Det skulle faktiskt kunna fungera och jag är nog inte helt värdelös ändå. Dilemmat är dock att hitta ett riktigt bra ställe, där jag faktiskt tror att jag skulle kunna trivas, då är min lycka gjord. För vara kvar i Göteborg? Tack, men nej tack. Det känns inte som en bra plan öht.

Imorgon ja, jösses, jag är faktiskt lite nervös. Fast jag vet inte.. klart jag känner pressen, men samtidigt inte. Det får gå som det går, jag ska iaf försöka hitta rätt känsla och hoppas på det bästa! Jag hoppas dessutom att jag får låna bilen! =)

En annan aktuell aktivitet som hela tiden närmar sig är studenten! Snart! Snartsnartsnart! Det kunde knappast varit mer efterlängtat än nu. Det känns som att jag och vi, allihop behöver en student. Vi behöver säga hejdå till Hvittan och lämna det som finns där. Vi kommer ta med oss en hel del trevliga och en hel del mindre trevliga minnen, men vem kommer någonsin glömma käre Blensenius exempelvis. Jag hade inte bangat att ha honom i både b och c kursen i svenska fast samtidigt hade jag nog det. Vem vill egentligen sitta och lyssna på lax- och gurkrullar (nej nu blev det nog fanken fel ändå) i hundra år utan att komma fram till ett skvatt. Jag kommer aldrig glömma "The power of three" som  sedan blev till fyra och jag vill inte glömma. Tiden som jag, Cindie, Tania och Danijela hade, den var verkligen otroligt rolig och vad som än händer kommer ni alltid, ALLTID ha en speciell plats i mitt hjärta!

Jag kommer sakna Trampush, den bästa engelskläraren jag någonsin haft. Jag kommer sakna Sunesson och Inger (tanten på expeditionen). Jag kommer inte sakna den gamla verksamhetschefens tal och inte heller den nya. Jag kommer inte sakna alla prov eller inlämningar som har plågat oss så otroligt mycket. Jag kommer sakna bildsalen, den är så mysig och jag kommer sakna att sitta och skvallra på muren i solen med en glass. Trots att jag aldrig trodde detta, så kommer jag sakna Hvitfeldtska gymnasiet.. det har blivit som ett andra hem och det positiva väger definitivt över det negativa. Att inte spendera håltimmarna på bokcafét med Sara kommer kännas skumt.. fast egentligen inte.. för jag kommer ju inte ha några fler håltimmar? Jag kommer definitivt sakna håltimmarna!

Men ändå, snart räknas vi som stora. Vi ska gå på bal och sedan ska vi springa i våra vita klänningar ut genom Norra byggnadens entré en sista gång. Undra vad jag kommer tänka? Vad vi kommer tänka?
Nej, usch! Ingen nostalgikväll idag, nu ska jag göra något vettigt.. alternativt gå o lägga mig, vilket borde anses som det mest vettiga med tanke på hur trött jag är. Gonatt!


Onödigt! Slå en med glasögon!

idag har också varit en bra dag! =) Det som jag skulle göra gick rätt bra, tydligen tillräckligt bra iaf! =) Hoppning på tisdag med andra ord! :D sen crk, hem, stressa och bio med annsi! =) Kenny Starfighter såklart! ÅÅååh så bra den är! Sen satt vi på Condeco i 2 timmar och tjötade om absolut ingenting! Verkligen absolut ingenting. Eller jo, egentligen om en hel massa. Men äh, intressant för oss iaf! : )

I´m so excited!

Idag har varit en bra dag, först hittade jag den perfekta balklänningen! Jag är helt otroligt glad och tacksam! Den ÄR perfekt! Fyndade även en mysig kofta, en sån som är perfekt en sval sommarkväll vid stranden. Typ. Dagens mat bestod av sallad och på kvällen kinamat. En bra matdag också med andra ord. =) Städat min garderob har jag också gjort, jag har sjukt mycket kläder. Synd att jag inte använder mer än 1/3 bara. Suck på mig. Just det! Jag släckte faktiskt ner allt under Earth hour nu ikväll, fast familjen vägrade stänga av teven.. sucksuck.. men okej, en teve.. jag fick ju släcka allt annat iofs, dock var dom lite bittra på mig när dom insåg att jag även stängt av routern och värmegolvet..

Imorgon blir också en bra dag, det känner jag på mig! Jag ska ju till Kungälv för det första! :D Sen ska jag väl kanske hjälpa Jasse med Cornelia och sen ska jag på bio. Helt klart på Kenny Begins igen! Det finns ju folk som inte har sett den och jag hänger gärna på! :D han är kung!

Annars har ingenting hänt i mitt o så väldigt intressanta liv. Ja, jag inser att mitt liv inte är intressant för någon annan än mig själv, men jag är nöjd så det skiter jag i! ^^ Lycka till allesammans på blåbärs- och utbildningshoppningen imorgon!

finito!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!

Vi är klara! Så himla, jäkla klara! Jag är så glad! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

It gets easier.

Haha jösses, det händer alldeles för mycket i mitt liv just nu för att jag själv ska hänga med. Verkar som att jag ev har kontakter i Kalifornien också, det kan ju bli intressant om jag skulle hamna där i slutändan! Men nu är det söndag som ligger närmast i min planering, jag är så himla nervös. Hoppas att det blir bra. =) 

Annars är vi snart klara med PA! Ska maila in det sista till Sara snart! =) Imorgon blir det utprovning av balklänning och bio med gänget! =) Sofia, Lotta, Lina och Malin. Kenny Starfighter is the shit!  

Bror min har lunginflammation. Grattis.. smittar sånt?


Sleep tight my friends!

Efter 2,5 timmars sömn i natt är jag på topp idag! Satt och pluggade hela natten, somnade halv 4, vaknade 6, var i skolan 8.  Engelska C i 1,5 h, sen marknadsföring dubbelt upp! Hem, andas, plugga. In, träffa Sara, plugga. Hem, äta, plugga! Och nu sitter jag här! Försöker komma på ett sätt att slippa plugga mer idag, men det verkar inte lösa sig. jag måste skriva klart vår loggbok nu, helst igår.

Jag älskar verkligen projektarbetet!

Och nu är det så illa att jag faktiskt överlägger att gå o lägga mig och sova tills jag vaknar, ja, av mig själv alltså. För nu finns det inga reservkrafter kvar. Lyckat! Verkar dessutom som att jag ska på balen trots allt, det blir nog..ehm.. trevligt. Hoppas jag. Kul att pappa blir arg på mig för att jag inte ville gå, för att jag inte ville kräva så mycket pengar av mina föräldrar.. smart drag ey?

Gonatt folks! Och elin, sorry, men det blir ingen film idag heller, jag orkar helt enkelt inte.. :P


Ångest, stress, ...

Ångest, stress, jag hatar Projektarbetet, död åt projektarbetet! Nu ska jag käka godis. dricka cola, kolla på one tree hill och sen skriva loggbok! Värdelöst.

Update..

Kom hem från stallet för en stund sen, nu är det film som gäller, har hittat den på internet, THANK GOD!  The talented mr Ripley. Sen skriva loggbok.. för nej, filmen är ju inte typ 2 timmar lång.. frågan är om det är värt att sova i natt? jag borde ju kunna hålla mig vaken till typ 1 imorgon..

Anyway, hoppade bäste Jappson idag. Han är så himla go! =) men nuuuu, jösses.. jag hinner inte med detta. :P

. . .

Ååååh, just nu hatar jag PA!!! Texten till boken är dock så gott som färdig, korrekturläsas ska den dock. Suck. Imorgon skriva loggbok och börja på analysen. Vi måste även målamålamåla!

Uusch, idag är ingen bra dag alls.

Att göra;

PA!
* Loggbok
* Analys
* Bilder (åtminstonde lite skisser)
* Korrekturläsa texten.

Deadline fredag!

Term papers - English C
Grupparbete (grupper, att arbeta i grupp med projekt) - Organisation & Ledarskap
Homework - English C
Characterdescription - English C.

Gonatt, nu somnar jag!

Ehm, I need a vacation.

Hihi, jag har en plan. Nu är jag sådär finurligt hemlighetsfull igen. Men detta kan bli bra, riktigt bra. Det blir eventuellt till att åka upp och hälsa på Malin i början av påsklovet. Det ska bli himla kul! =) Isf verkar det bli från fredag till måndag. Åååh, hoppas att jag kommer iväg. =)

Annars? Sjuk, inge vidare faktiskt. Egentligen borde jag nog inte jobbat igår, men det var rätt trevligt. Elin har iaf lovat mig att gå med på promenad sedan, så får jag lite luft åtminstonde, så värt. Så bra.

Jag vill ha ett vin som smakar vår och äldre herre, tack!

Haha ja. Kvällens klipp blir ett på ingen mindre än en av våra roligaste komiker, någonsin? Jag skrattar så otroligt mycket, varje gång! Enjoy!
 





what about aliens?

Jag trodde jag skulle sova vid den här tiden, en viss någon satte dock stopp för det. Jag hittade dock ett intressant fenomen  när jag klickade runt på internet.



A good day, which went bad.

Gud vad skönt! Äntligen, äntligen, äntligen! Nu, klockan 18.53, ligger jag i min säng och här tänker jag stanna tills imorgon bitti. Jag vägrar lämna min varma, goa, mjuka säng. Det är mysigt, att ligga här, kolla på One Tree Hill med en kopp te och en flaska friskt kranvatten. Jag mår inget vidare om jag ska vara ärlig, igen. Jag förstår verkligen inte varför jag inte kan få vara frisk. Jag kanske borde lägga om mina livsvanor? Yep, jag ska äta nyttigare, träna ännu mer, Planera mitt liv och se till att jag inte behöver stressa mer. Frågan är om jag kommer palla att skriva något på vårt PA. Troligen inte, idag har inte varit den bästa dagen någonsin. Men jag tänker inte klaga, jag får pengar iaf. =) Kul att dagen började med blodbad dock, jösses, jag var inte dåligt rädd där ett tag och K var nog inte mindre rädd hon när beskedet nådde henne via telefon. Tur att det inte var någon fara än iaf. Verkligen tur.

- Dagens minus.

Flashbacks som får en att inse i vilken fara någon befinner sig, just nu, eller senare. Inte alls kul.

+ Dagens plus.

Lyckan som infinner sig när man kollar på hästarnas bus och brall i hagen. Det är dom värda skruttarna, fast helst skulle dom vilja ha en stor hage med massa gräs, amen!

Åh nej, nu börjar Gossip Girl, jag ligger alldels för långt före för att kunna titta på avsnitten en gång till. Och usch på Gossip Girl-böckerna. Jag har knappt lyckats ta mig igenom 2 kapitel i första boken. Dom är blä. Tur  att serien finns då, men att se avsnitten mer än en gång? Nja, så bra är dom inte.

Let the game begin.

Det blev pizza och det blev popcorn. Mumma. Nu är det premiär för Robinson 2009. Det ska bli najs, hoppas jag. Det ska bli intressant att se om programmet håller måttet i år. =) Åååh, det är ju Star Wars III efter robinson dessutom. Det betyder att jag kan ta mig igenom den här kvällen utan problem, såvida inte mina katter river stället.. deras race bådar inte gott.. Nej, jag har verkligen inte tid med det här just nu. Nu börjar äventyret!

Släpp fångerne ut det är vår!

vaknade i morse, utvilad! Sicken grej! Åkte in till stan, myste med Sara hos Inez och nu är vi nästan klara med vårt PA. Underbart, verkligen! Ska tydligen jobba imorgon.. inget minne av det, men det var ju tur att någon hade lagt märke till det. Men jag är inte bitter, för jag har varm sojadryck och  påskmust och senare ev en pizza och lite popcorn. Nej, ja ä verkligen inte bitter. Funderar dock på vad det blir för film ikväll, det lutar åt Seabiscuit. Det var ett tag sen nu och jag måste uppdatera mig på den fronten.

jag och bästa sara åt glass idag, ute i solen, nedanför göteborgs grundare Gustaf Adolf. Nu är det bannemej vår på riktigt! Åååh, med tanke på min rubrik, kan det vara dags för lite Hasse & Tage någon dag.

Remember the good, let go of the bad.

Hemma från stallet nu, hoppträning ikväll. Gick rätt bra faktiskt, inte det bästa jag någonsin presterat, men inte heller det värsta. Ibland stämde det faktiskt riktigt bra och det är dom sprången och rundorna jag ska lägga på minnet. Gör jag rätt så gör Cameron rätt, gör jag fel så försöker Cameron göra rätt. Han är en riktig pärla.

Imorgon ska jag vara inne i stan klockan 10, träffa Sara och skriva klart vårat PA. =) Måste nog hem till far min först dock och hämta lite smått och gott. =) Ingen sovmorgon med andra ord, men det fick jag ju så det räckte i morse, rätt välbehövligt faktiskt. Sen ev en sväng till stallet, jag kan inte riktigt hålla mig därifrån, jag längtar varje sekund..nästan iaf. Det känns faktiskt bra och jag börjar känna igen mig själv igen. =)

Men nu.. jag vet inte.. youtube kanske?

Godernatter folks!

Omg, another Newsflash?

Elin sa att hon ville ha något kinky till imorgon, det blir inte riktigt kinky. Men det blir helt klart från favoritshowen. And that´s all that matters!





obsession.

Nu är det lite officiellt. Det blir jag och Valiska tillsammans med Lina och Chaming, Lotta och Bakarat, Åsa och Rutger som ska representera CRK i bohuscupen i år. Ha inte för höga förväntningar..ehm.. Idag har jag gjort väldigt mycket, men det enda vettiga är väl engelskalektionen jag var på i morse.. Och jag har helt sjuka cravings efter Ryan och gänget i Whose line is it anyway?. Galet är vad det är. Därför måste jag nog bjuda på ännu ett klipp av alla miljoner jag har sett än så länge. Så.. enjoy!

 


 Jösses, jag har sällan skrattat så här mycket, så otroligt länge.

godnatt.

Nej, nu är det dags att sova. Eller kanske plugga? Fått gjort  en himla massa idag i vilket fall. Känns bra på något plan. Hoppade Jappson nu ikväll, han är så mysig, idag var han faktiskt mysig på riktigt =) Vi hade dock våra duster i stallet. Men det kan jag leva med. =) Och nej, imorgon får elin klara sig utan film, för jag orkar inte hitta någon passande. Youtube är allas våran bästa vän. ^^


enjoy!

Nu kan jag inte hålla på det längre, Elin här kommer din efterlängtade toalettfilm!



 


Thank you for introducing me!

hahahahha, MJAU!




Luuuuke, I´m your father.

hahaha sorry elin, toalettfilmen får vänta. Jag kan ju försöka lägga in något kul varje kväll innan du ska jobba istället. Denna.. jösses.. jag vet inte ens vad jag ska säga.. jag DÖÖÖÖÖR!


Because I´m too cool for school.

Cupen idag, ingen direkt kommentar sådär spontant. Hoppade Valiska, pärlan! Jösses vad hon är snäll, tur är väl det. Me like. Helt seriöst så vet jag inte ens vad jag ska skriva, jag är rätt tom i knoppen atm, antar att jag fortfarande är rätt förbannad också. Vilket inte är så väldigt bra, med tanke på att jag måste sätta mig och skriva en writing assignment ASAP! Äsch, jag bjuder på lite bilder så länge. =)

                 

I´m so much stronger than you...

Suck, nu är Melodifestivalen slut, jag tycker nog att rätt låt vann. Fast jag diggar Caroline af Ugglas låt, eller egentligen är det väl henne som person som jag diggar. =) Fast om jag hade fått bestämma hade vi utan tvekan skickat "Tingeling, Tingeling, c´mon baby shake that thing".

Jösses ja, singstarkväll i stallet, jag säger bara, "Let me entertain you", inget mer behöver tilläggas. Dance, dance, dance. Jag spånar fortfarande på vilken film jag ska lägga upp imorgon kväll.. det lutar åt.. ja.. en ledtråd är "Åh nej! nu har hon börjat skratta, då slutar hon aldrig". Vilket också betyder att Elin kommer ligga under en stol hela dagen och skratta.. nästan värt att försöka få tag på övervakningsbanden! om det finns några sådana så att säga.

fyfan, nu börjar saker och ting gå för långt.. jag hatar dig verkligen, men jag har aldrigaldrig visat det öppet förut, någonsin! Nej, dags att skärpa sig! Jag är stark, jag är stark, jag är stark. Eller?



Let´s play a game.

Jag kom precis hem från Lina, jag och Lotta var där och spelade monopol. Det är alltid lika trevligt. Att jag dessutom fick min cola på vägen hem, fulländade kvällen. Elisabeth och Tobias åkte ur Let´s Dance och imorgon ska jag till stallet hela dagen. Funderar dock på hur jag ska göra med min engelska-uppsats.. The dark side of the human mind. Jag skulle dock kunna plocka med mig datorn till stallet. =) That´ll be nice! Så kan jag dessutom skriva på loggboken och fixa lite annat. Strålande!

Jag har dessutom fått en läxa av elin, på söndag kväll ska jag lägga in en film på något roligt i bloggen, som morgonunderhållning för henne på jobbet! That I can do! =) Men grabbar! En liten hälsning är väl inget att rodna för?! Eller?

Sen till nästa fråga som uppkom nu ikväll, om man har tur i spel, betyder det att man automatiskt har otur i kärlek då? Det ligger något i det, men det är verkligen inte rättvist.. och det finns ju dom som har otur i båda, eller tur i båda.. eller? Äh, jag ska inte ens börja fundera på det. Suck.



Sara & Sara <3

A picture says more than a thousand words.

yepp, jag kollade på bloggen och tänkte, fy! den är så himla tråkig. Därför ska jag börja lägga in mer bilder. =)




Bara för att Donna är den bästa, någonsin.

"My feelings are different.. in fact, they´re quite the opposite."

Pride and Prejudice, så otroligt himla underbar. Jag har lyckats få Elin besatt nu också! Score! Fast filmen suger, note to myself. Sitter hos mamma nu, det är bara jag och katterna hemma. Jag älskar ensamheten. Det finns inget bättre än att vara hemma helt ensam, bara kunna fokusera på sig själv och göra precis vad man vill. Mysigt. Imorgon blir det först skola.. ehm.. ja. Svenska, jag, Sara och Jens ska analysera Pride and Prejudice, det ska väl redovisas nästa vecka om jag förstod saker och ting rätt. Efteråt, internationell ekonomi. Yepp, försov mig ifrån provet i måndags.. inte så bra.. jag kunde ju faktiskt nästan allt. Det kändes ju bra. Men nej, inte det. Anyway, anyhow,  sen ska jag träffa bäste Malin! Det var hur längesedan som helst.. hon har ju mer eller mindre flytt landet.. eller åtminstonde flyttat ifrån Göteborg, vilket är i princip samma sak som att lämna landet. Det ska i vilket fall bli otroligt kul! Sen träna med Elin.. ehm.. har råkat lova att jag måste ta i ordentligt på tävlingen på söndag.. annars blir det straffvarv i blå spåret, elin tänker uppenbarligen jaga mig med en longerpisk.. vilket innebär att jag kommer få springa som in i helvete! Men okej, det är lika bra! Fast det verkar lovande.. jag kanske inte behöver det trots allt! 3 pass per vecka sa vi! Jag red ju faktiskt Cacambo i tisdags.. det är hårdare än Markus spinningpass! Aerobic imorgon och tantens pass på lördag! Plus tävling på söndag! Score! Det kan ju vara godkänt..eller?

just nu filurar jag mest på vad jag ska roa mig med hela natten? Det lutar åt någon tv-serie. Internet är så himla bra!

Och vänta, välkommen elins arbetskamrater! enjoy your reading!


 


Filmkväll.

Fyyyy, vad är detta? Igår satt jag och Sara på vår utkiksplats i bara tröja med en underbar sojadryck och varsin kamera. Idag.. sittandes i soffan, tittar ut genom fönstret och det är vitt, VITT så långt ögat kan nå. Jag är bitter. Men okej, jag har hela Pride and Prejudice här, jag har Cola, jag har Ben & Jerry´s och snart kommer Elin hit. Jag ska nog klara mig. =) Jösses.. Pride and Prejudice, bästa någonsin och vem spelar rollen som den så stolta och stiliga Mr Darcy om inte en av världens snyggaste män, Colin Firth! Det blir ju inte dåligt då. =)

badoobidoo!

det är rätt mysigt att sitta uppe hela nätterna faktiskt, mer eller mindre enda gången man får vara ensam. =) Otroligt skönt. Men att sitta och prata om hästars tendens till diabetes kan tyckas onödigt, fast samtidigt inte. Hur som helst så blev det inget bc-möte igår, E-L blev sjuk, tråkigt men sant. Så nu får vi hållas på sträckbänken ett tag till, fast tur är väl det kanske, jag är nästan lite rädd. Red Putte igår på kvällen, gick över förväntan, han är rätt mysig. =)

Nej nu! Till Sara!


Fair is foul, and foul is fair.

Okej, min dag blev inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig.. Men jag gjorde min book report iaf, troligen den sämsta jag gjort i hela gymnasiet.. men okej, jag gjorde den. Imorgon är det svenska, jag och Sara får väl påbörja vårt arbete om The Macahan Family, kärlek! Sen gympastik, den ska jag faktiskt vara med på!

Sen lagmöte ang bohuscupen.. hjälp? Tävlingsmöte direkt efter och sedan ridning för fulla muggar. Haha, Kanada seems nice appropå ingenting, men det är så.. långt bort? Jaja, nu ska jag fixa med PA, sen försöka komma i säng i tid idag. =)


Hallelujah!

Well, snart klar med plugget, det blir som det blir. Allting brukar ju falla på plats i slutändan. Nuförtiden sitter jag bara i min egna värld och drömmer om helt fantastiska saker. Jag har hört att det är bra att drömma, men frågan är om det är hälsosamt att drömma såsom jag gör? Det är som bäddat för att inte kunna uppnå. Men okej, jag kan ju vara orealistisk ett tag till, åtminstonde tills jag har försökt. =) Det finns iaf typ två personer som tror på mig, that might be just enough! =)

Anyway, ska träffa älskade Malin på fredag för en lunch/fika vad det nu blir! =) Det var jättelängesedan, vi spenderade ändå typ 6 år mer eller mindre på varandra i skolan. Det var vi mot världen..eller mot J iaf. ^^ haha, ja, det var tider! :P

Min book report ja.. det blir nog mycket improvisation ^^ Provet har jag iaf läst igenom hälften på! :D

Nej, vi kommer inte ihåg.

Tja, gårdagen blev ju rätt trevlig trots allt, men det var lite svårt att hänga med på all nostalgi.. men okej. det blev lite deppigt också.. när vi insåg hur omgivningen såg ut innan och vilka möjligheter som fanns.. take me back? men hästens skål måste vara det sjukt mest underhållande någonsin! :P Och verksamhetsberättelsen.. det kändes tungt att se prinsessans namn däri, ett under att jag lyckades hålla masken där. Skruttan.. :(

nej, jag ska väl försöka plugga nu.. men min bok i internationell ekonomi är borta.. den som lever får se hur det går med det provet.. ^^

To go or not to go..

Hrm.. jag börjar få lite panik, jag vet ingenting.. S-land i höst? Maybe, maybe not? Det hade ju onekligen varit najs. Spec om A hade varit på. Men annars då? Inte fanken vet jag, jag vet som sagt ingenting. Det är väl inte som att det inte finns några möjligheter, ey! Jag kom precis på att jag ev har kontakter till något ställe in Italy.. tydligen bra ställe, vad som sagts iaf.  

Anyway, anyhow, för att linda in saker ytterligare så kanske det har blivit ett litetlitet framsteg på den där hästfronten. Man kan ju alltid hoppas med risk för att bli besviken, men äh. Det ordnar väl sig på något sätt. =) Tror och hoppas jag iaf. =)

Årsmöte om lite mer än en timme, sen 40-årsfest. Hahha jösses. Nej, jag vet inte, det blir nog trevligt! ^^

Cobain.

Jösses, efter x antal timmar hos Lina, med te, bullar och choklad plus en massa bilder och filmer, (Tack Lina!) blev jag sugen på att titta på lite vackra hästar. Kom att tänka på Curre och insåg att jag fortfarande är helt störtförälskad i hans pappa, Prestige VDL. Hoppar dessutom bra, men jag lyckas inte hitta några hoppfilmer på honom.. får ta upp det projektet någon dag.

 

"det är därför jag gillar er allihop"

alltså, på riktigt. jag är väldigt uttråkad.




Pralina!

Jag kan inte riktigt släppa Picassos äventyr! ^^ Svensk film har en hel del att lära idag! Hasse och Tage liksom, see for yourself.



hurtigbulle.

Sprang till stallet idag, hittade Elin, tittade på Lotta och Lina. Gick hem och sprang från Lina. Det var väl ändå rätt hurtigt? Jag lär ju behöva träna upp min kondition väsentligt om jag vill kunna prestera då, ni vet när det gäller. haha, jag är helt galet pepp nuförtiden. Jösses liksom. :D vad har hänt? okej, just idag kan det bero på diverse mediciner och en otrolig trötthet, men ändå.

KUL!

Nej, om man skulle ta och sova lite granna? Som jag faktiskt tänkte göra för sisådär 4 timmar sedan. det hände inte då och det kommer troligen inte hända nu. Scrubs börjar först om en timme, det har blivit lite som en slags oseriös godnattsaga för mig. Det gillar jag. =)


otroligt underhållande. :D

Kul att vi gjorde mer eller mindre ingenting i skolan idag, en enda lektion. Men det var rätt skönt att bara göra lite tester och diskutera i grupp. Kul att jag fick ögondroppar på sjukhuset för 3 timmar sen och att jag fortfarande inte kan läsa eller se detaljer på nära håll. Kul var ordet. Ni får helt enkelt ursäkta om jag stavar fel, för jag ser inte vad jag skriver. Det är nu jag är otroligt glad för att jag kan mitt tangentbord så bra att jag inte ens behöver kolla på tangenterna när jag skriver längre. Kul att mina pupiller är lika vidgade som en knarkares. Tur att jag kom ihåg solglasögonen idag. Kul att någon har ätit upp allt det goda i MIN Ben and Jerry´s. Blä, bara massa vanilj utan gojs kvar. :(

tur att jag har hasse & tage boxen här hemma, så jag kan roa mig med Picassos äventyr! =)








hihi

hahah

haha jösses, nej jag kom inte i säng. Men snart kanske. Men först måste jag dela med mig av.. tja det måste ju vara det roligaste på länge!

kolla hela klippet!

stackars vinnaren som förlorade ALL uppmärksamhet! :P undrar om det där är tillåtet egentligen? Det står säkert inget om det i reglerna.. för vem skulle tro att någon får för sig att göra så? Well, grisar kanske kan flyga trots allt?

lalala

Den här dagen har varit riktigt lång. Jag har absolut inte haft ork till att göra något vettigt och därmed går tiden väldigt långsamt. Så långsamt att jag nu funderar på att bege mig till sängen. What?! ja, ni läste helt rätt. Jag är så otroligt trött, men först måste jag vänta på att alla bilder ska skickas från mig till bästa Alex. Blää. Jag får väl helt enkelt sitta och roa mig med diverse internskämt såsom inbrott vs utbrott. Well, vi är lite störda i det här hushållet, men jag gillar det ibland.

Nåväl, imorgon då? En yttepytte lektion som jag måste gå på. Yeapp och jag ska faktiskt gå, tro´t eller ej! Sen ska jag fixa med vårt PA, måstemåstemåste! Skicka till Sara! Måste läsa himla massa i Macbeth, indeed. Åtminstonde läsa ut boken. Försöka fila på min book report.

Men nu! Fixa iordning lite på rummet. Har på senare tid kommit fram till att jag behöver otroligt mycket mer struktur i mitt liv, om det ska fungera som det bör.

Bye!





blablabla

Efter att jag och Emily var ca 15 min sena till engelskan i morse hade våran grupp en livlig diskussion men fick tyvärr inte något vettigt sagt (jag deltog visserligen inte.. läste "The black cat" istället). Efter att jag var helt off och satt o TÄNKTE svaren på Hs frågor utan att säga ett enda litet knyst, funderar jag nu på varför? MVG på det! Hemma nu, köpte Ben & Jerrys, jag tyckte att jag var värd det. ^^ Har läst halv Macbeth nu, måste dock läsa om hela boken minst en gång till om jag ska snappa upp alla detaljer.. suck!

mihihi!

Idag har jag skrivit världens mest oseriösa artikel, om lejonkungen! mihihi. Det blev något slags kriminaldrama i slutänden! Weird. Fodrade sen, det är rätt mysigt att gå o småfixa lite i stallet sådär. Sen Valiska på lektionen, himla myshäst. När jag gör rätt går hon skitbra! När jag gör fel går det åt skogen. Jag tycker om henne. Imorgon, eng C på morgonen, sen ingenting mer. Ska visserligen åka o vaccinera kissemissarna! Snart flyttar dom.. det kommer bli helt sjukt tomt. : (

Lånade dessutom Macbeth idag och jag hade inte riktigt insett vad jag har gett mig in på.. förrän jag efter 10 sidors läsning hade en hemsk huvudvärk. Usch, kan jag aldrig tänka före? Nog för att Shakespeare är otrolig och hans verk är riktigt bra. Men.. det är TUNGT att ta sig igenom det på engelska.. och jag ska göra det på 5 dagar. Suck.. Well, det blir nog bra till slut. Annars kanske jag kan relatera till ämnet som boken ska gå hand i hand med, "The dark side of the human mind".

Gonatt.



mihi

Yeap! Såhär tråkigt har jag! hittade denna hos Caro

Regler
: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sele
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Sven
5. Yrke: Stenhuggare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpa
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Svamp
10. Plats/stad: Singapore
11. En orsak att vara sen: stoppad av polisen
12. Något man skriker: SUCKER!
13. Film:  Sweeney Todd
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Scouting for girls
16. Djur: Svan
17. Gatunamn: solhagagatan
18. Bil: Saab
19. Sång: She´s so lovely

Utmanar alla som laser detta!

hahha

Alltså, detta kan man se hur många gånger som helst! Pure Genious! ^^


hihi

usch, idag är ingen bra dag, men på en dålig dag känner man sig tvungen att kolla på roliga filmer. Och ja, denna du som tipsade mig! Den ÄR sjukt rolig :P
 






badoobido

Eftersom jag kom på hur man lägger upp videos känner jag mig tvungen att lägga upp en liten film på sveriges framsida Robin Z.



RSS 2.0