Sov gott.

Jag vet inte ens varför jag envisades med att sätta mig här ikväll igen, jag mår skit och Anns första fråga var; "Är du full?" Hrm.. borde man ta det som en pik? (= Anyway, karuseller är inte min grej längre, jag mår illa för ingenting. Kvällen var dock riktigt trevlig med en middag på hardrock följd av en kvälll på liseberg. Trots detta är ikväll ingen bra kväll, jag är bitter, inte på någon eller något speciellt, utan mer bitter på typ allt. Som det är ibland med andra ord!

Helgen då? Imorgon ska jag sova, till minst 11, för det tror jag faktiskt att jag har tid med! =) Sen ska jag till CRK, rida, bada & knoppa hästen, för att senare på kvällen styra rutten mot Operan och se Romeo & Julia. =) Söndag är det tävling på Orust, för vi tog ju oss faktiskt till final! =) Måndag studentfix i slottskogen och tisdag lämna in böckerna! Sen på onsdag så smäller det!!! För vi ska fasen ta studenten, dagen som jag aldrig trodde skulle komma är snart här och det känns så jävla bra!

högskolan, nu är det dags att bli vuxen!

jag är kass på det här med att blogga, jag vet. Senaste dagarna har det vart mycket flängande fram och tillbaka, allting är fixat till balen och studenten, förutom en väska till balen.. det tänkte jag ta tag i på måndag. Dom senaste dagarna har även inneburit mycket häst, vad annars? Missy gick som en klocka i onsdags och teori-ridningen på kvällen var en intressant upplevelse, på ett bra sätt! Jag och Stan har varit på ängen, dels med Lotta och Mabel, dels själva. Han är rätt häftig!

Annars? Jag har sökt in till högskolan och hoppas på att jag har en plats i september, om jag känner att det passar lämnar jag förhoppningsvis Göteborg om ett år till litelite nordligare breddgrader. Det känns bra, jag är pepp!


mihihi!

Min helvetesvecka är över, Finally! FiKa är avslutad!

Kvar att göra;

English C
Oral presentation - Term Paper
Characterdescription
Test - streams in literature

Svenska C
Krönika/kåseri/lyrik
Lämna in CV

Internationell ekonomi
2 prov

FiKa
Klar

Marknadsföring
Redovisning Trioglass

Organisation & Ledarskap
Klar

Idrott
Konditionsprojekt

Sen är det över, for good! jag gillar!

Suck..

Bohuscupen igår, ingenting fungerade och jag blir bara trött på det. Jag vet inte ens om jag är pepp på att vi kom till final, visst, det är jättekul, men det finns något som verkligen tynger ner hela grejen.. Det känns riktigt jobbigt och det gör det omöjligt att prestera på topp. Det har varit samma sak båda omgångarna och det lär bli samma sak i finalen och pga det är jag inte pepp på att åka. Det är inte som att det är något jag kan skita i heller, för irritationsmomentet finns där exakt hela tiden. Nej, fy. Nu ska jag försöka att inte deppa ihop, det blev ju trots allt en 6-plats i första klassen, sen hur välförtjänt den var är en annan femma. Valiska är trots allt min nya favorit, det är jag och tanterna precis som det ska vara! Jag gillar tanter, det började med Tiffsan och fortsatte med Babs, Aniara, Shannon, Amulette, Chaming, Donna och nu Valiska och Missy. Ston är bäst helt enkelt!

RSS 2.0