Milton



Next Milton, den förste, den bäste!

-

Ännu en vecka har gått och jag har inte gjort mycket vettigt. Satt med Lotta i stallet igår, kollade på bruksprovet i 3 timmar och polade med både G och M. Hoppträning på kvällen, Valiska. Jag tycker väldigtväldigt mycket om den pållan. =) Gick ganska bra faktiskt. Nu, städa innan det blir stallet igen.

Bruksprov.

Orka att jag är sjuk, IGEN. Halsflussen har garanterat kommit tillbaka, det känns mindre kul. Har dock fastnat i bruksprovet nu och min favorit bland 3 åringarna blev godkänd, Common Sense. Hade dock velat se mer av Bravour, men han kanske kommer igen som 4-åring? Håller på att kolla in hopphingstarna, 4 år nu, men får nog kolla vidare imorgon, jag måste sova typ nu, helst igår. Eller så väntar jag till seinfeld börjar.

Var uppe i stallet och sa hejdå till pållarna idag, lille Cherro och Franzis. Det känns alltid lite tungt, speciellt när det är en sån personlighet som Cherokee är. Det blir ännu mer jobbigt av att se hur det påverkar dom som verkligen älskar dessa hästar. Jag tänker på er tjejer!

Imorgon måste jag dock till skolan, feber eller ej. Jag har hunnit fundera ännu lite på min framtid och det finns ett drömyrke som är ständigt återkommande, frågan är om jag vågar satsa på det? Eh, det får bli ett senare problem. Jag får väl åtminstonde försöka. För övrigt verkar det bli Falsterbo i sommar, eller ja, det blir Falsterbo. Jag har också nästan bestämt mig för att dissa allt vad balen heter, jag använder hellre dom tusenlapparna till något annat. Känns inte så värt faktiskt. Då hittar jag hellre på något med dom jag tycker väldigt mycket om.

Horse Show x 4

Jösses vad underbart det är, varenda år! Sjukt hög klass på ryttarna i år, showerna var dock mindre bra. När Svante vann Europafinalen idag, det var GALET! Helt jävla störtgalet! Stämningen där inne. Jösses! Körningen idag, jag säger bara YMCA! Aaah, helt otroligt många svenska segrar och placeringar, Briar gjorde sin sista hemmatävling och slog till ordentligt och VANN både Grand Prixen och Küren. Det är stört vad man är ledsen varje år när Horse Show är över, men man vet samtidigt att nu kan man räkna ner dagarna till nästa år! iiiih, kom igen nununu! Det är underbart att sitta med sina vänner på läktaren och skrika och heja ikapp med alla andra.
Falsterbo i sommar, jag vägrar missa!

Behöver jag säga att jag gillar?

Jag är så otroligt glad och en oerhörd lättnad har infunnit sig. Verkligen. =) För tillfället känner jag mig oövervinnerlig och jag struntar blankt i allt dåligt som händer! =) Jag gillar. Sara har kommit hem, Elin har kommit hem, Ann har inte åkt! Jag gillar. Liver leker, jag gillar. Det finns nog ingenting som jag inte gillar just idag, jag gillar.

dadadada!

Valiska, vilken underbar häst, hon gjorde allt som jag bad henne om och lite till. =) 2 stopp, men inte hästens fel på något sätt. Ska försöka få rida henne lite på lektion också, så man kommer på hur man ska göra. =) Kanske en aspirant till bc? Duktig häst, mindre duktig Sara! =)

Jag är åtminstonde någons hjälte, slå det du! :D

Denna dagen är fylld av glädje, riktig glädje, men samtidigt av besvikelse. Jag blev så otroligt glad idag, en underbart söt liten person kom fram till mig och sa; "Du är min hjälte". Med en kort förklaring efter, jag blev så glad och gråten var inte långt borta. Jag tror att det kan vara svårt att förstår, eller jag vet att det är svårt, att jag faktiskt inspirerar människor och att människor tycker att jag är ganska bra trots allt. Det är sånt som verkligen betyder någonting, det är ingen ide att lägga vikt vid kommentarer och skitsnack som går bakom ryggen, för om jag ska vara helt ärlig visar det bara att det inte är jag som är problemet. Problemet ligger hos den som inte vågar stå för sina åsikter, hos den som bara smutskastar folk, även människor som sägs stå dem nära. Well, vem orkar lägga sin tid på sånt? När det finns så otroligt mycket annat i livet man kan vara lycklig över? Jag älskar er mina vänner, denna dagen är till er. Eller ja, gårdagen dårå, eftersom klockan har tickat över till dagen efter allahjärtansdag.
Imorgon är det utbildningshoppning, Valiska på 1 m, kan bli intressant, har bara suttit på henne en gång tidigare. =)

Latest craving; Kate Voegele - splendid! :D


. . .

Idag; Ledsen, förtvivlad, upprörd, besviken, förstörd. Say no more.

Melodifestivalen deltävling 1.

Jösses, denna veckan alltså. Mycket har hänt, en hel den otrevliga saker, men de bra sakerna väger definitivt upp. Detta har utan tvekan varit den bästa veckan på länge och allt började när jag och mina kära vänner var ute och firade min 20-årsdag. Större delen av veckan har tillbringats på bokcaféet med stort B, med en av mina allra finaste vänner Sara, Jens och Josef har också varit en stor del i den glädje vi alla känt.

Elin åkte till Thailandet i tisdags och Sara till Österrike igår, jag saknar er! Väldigtväldigtväldigt mycket!

Var o köpte min älskade kamera i torsdags och jag börjar koppla saker och ting nu. Jag har till och med lyckats få några bra bilder. Mysigt.

Just det, ikväll drar MF igång, men jag ska inte sitta bänkad, det har utvecklats till något överdrivet jippo och eftersom det är hela 5 program exkl. europafinalen, blir det ingen riktig schlagerstämning. Jag lyssnar på låtarna efter hand istället.

Cuz that´s what friends are for!

åååh tjejer! Tacktacktack för igår! Ni är bäst och jag älskar er! Tack vare er kan jag fylla 20 och faktiskt vara nöjd med mitt nittonde år!

TACKTACKTACK! = )

RSS 2.0