Godernatter.

Fick testa på den nya idag, Cameron! =) Jättesöt var han, och han tyckte det var väldigt kul att hoppa. Började bra, gick utför men slutade ganska bra efter att jag hittat knapparna lite åtminstonde. Så otroligt snäll liten häst, eller stor häst. Snäll är han i vilket fall som helst. Jag är allt lite kär i honom! =)

Imorgon blir det bild på morgonen, kommer dock inte skriva provet i marknadsföring. Kroppen och knoppen mår inte riktigt så bra att jag orkar skriva ett två timmars långt prov. Ångest, ja! Men hälsan går före.

Just det, glömde nästan! Pratade med U idag och visst fasen finns den infon som de har kvar på Donnis! Ska upp o prata med Nina någon dag och få tag på allt! =) Än finns det hopp så att säga. =)


Back to normal.

okej, jag antar att jag inte kunde slita mig helt. Har suttit och läst lite om dadaismen nu, det är faktiskt intressant. Helt meningslös dag i skolan, förutom att jag, Sara och Jens gjorde klart och lämnade in psykologiuppgiften. En soft period väntar nu, otroligt skönt måste jag säga. Prov i marknadsföring nästa vecka och inlämning + redovisning i Sv B om dadaismen v.6. Sen lov och tillbaka till verkligheten. Men det ska bli skönt, jag är riktigt pepp på sista terminen! 

Imorgon ska vi till konstmuseet på svenskan och sedan psykologi. =) Utvärdering och grejer. Massa kurser som är slut nu, ingen mer religion, psykologi, filosofi, rättskunskap och svenska b.. förutom inlämningen som drar över på svenska c kursen. Kvar att läsa den här terminen är; bildkursen, ev fortsättningskursen om det fungerar. Det hade varit kul! Marknadsföring, Svenska C, Engelska C, Internationell ekonomi, Organisation och ledarskap, FiKa och Idrott. Jag ska nog överleva! =)

Nej nu väntar maten på spisen! =)

My own Moleskin! :D

Idag har jag faktiskt köpt mig en moleskin, och en ny penna. Så nu ska jag börja skriva på riktigt, jag ska skriva ner mina tankar och åsikter och någon gång i framtiden kanske jag kan använda mig av dessa och skriva en bok. Det hade varit kul, om det skulle visa sig att jag har lite talang för det. Lika bra att börja samla och sluta blogga skulle jag tro. Det är nog lika bra, varför ska man blogga egentligen liksom? Det finns ju faktiskt ingen riktigt bra anledning.

So long.

The Scarlet Pimpernel

Måndag kväll, doftljusen som jag köpte innan brinner och luktar gott. Det blev majsschnitzel, bulgur och hummus till middag. Jag har blivit ganska bra på att spontanlaga mat nu. Det är fortfarande så otroligt skönt att vara ensam hemma. Elin var här nyss, det var längesedan jag träffade henne nu så det var trevligt. =) Nu väntar helkväll framför teven, Weeds i natt, sen är det dags att sova.

Och tja.. Sara G och Sara G, jag gillar idén om att förvirra alla bara liiite till. =) Och Elin, här kommer länken du ville ha till min favoritbloggare; http://johnvalencia.blogg.se/

Och jösses, den senaste veckan har jag hittat tillbaka till min allra första tv-kärlek. Anthony Andrews, jag säger bara Ivanhoe för det första! =) Fick också se the Scarlet Pimpernel, där han spelar sir Percy. Otroligt snygg man det där och en helt underbar skådespelare.

"We seek him here, we seek him there
Those Frenchies seek him everywhere!
Is he in heaven? Or is he in hell?
That demmed Elusive Pimpernel?"

2008 goes 2009.

År 2009 har verkligen börjat nu, detta kommer definitivt bli ett år fyllt av nya erfarenheter och händelser. Om en månad fyller jag 20 år, 20 jäkla år, det är ju gammalt. Om 6 månader tar jag studenten och blir en såkallad arbetslös. I sommar ska jag jobba tills jag spyr på det, enbart för att jag och Sara ska åka till Australien. I September/Oktober sitter jag förhoppningsvis på ett plan, till andra sidan jorden. Jag kommer lämna allt jag känner till utom Sara. Men jag är inte rädd, det är något jag har strävat efter i många, många år. Till slut hittade jag en vän som är precis lika exalterad som jag är och jag vet att vi kommer ta hand om varandra där nere. På en helt okänd kontinent, kommer min enda säkerhet vara "den andra Sara" och det räcker mer än väl! =)

Ett nytt år innebär någon slags nystart, när det nya året börjar tar jag endast med mig mina bra erfarenheter och de vänner som jag bryr mig om. Det finns ingen anledning att grubbla över gammalt groll och det finns ingen anledning att ta med sig dåliga erfarenheter. Jag har haft dom, jag har lärt mig av dom och framförallt lärt mig hantera nya problem tack vare dom. Men minnena lämnar jag kvar och tar endast med det jag lärt.

Tack alla som var med på nyår, det var hur trevligt som helst, sista minnet på förra året blir på något sätt oförglömligt.
Tack alla som gjorde mitt 2008 lite trevligare och tack till er som oavsett vad är mina vänner. Jag är dålig på att tala om det, men jag älskar er!

Jag hoppas att 2009 är året då jag blir lite klokare, lite bättre, lite rikare (inte enbart ekonomiskt) och lite snyggare.


Happy New Year!

Nyår firades hos fina Sara tillsammans med Anna och en hel del annat trevligt folk. Det lagades mat för fulla muggar och vi lyckades göra den godaste pannacottan jag någonsin ätit! Kvällen blandades med mingel, mat, spel, loftet och taket. Efter många om och men hittade vi tillslut fyrverkerier och tolvslaget avnjöts till något med persika utan bubblor. Efter att ha sett två stjärnfall, önskat mig två önskningar, så kan inte 2009 gå fel!

Nästa år kanske jag och Sara inte är här, men om vi är det, väntar en repris. Om inte annat får vi väl ha en hejdundrandes avskedsfest! =)

Nyårslöften är gjorda, dessa kommer uppfyllas, men inte nämnas här! =)

gott nytt 2009 allihopa! =)

RSS 2.0