So close, yet so faraway!

Tömkörning igår, det gick väldigt mycket bättre än väntat! =) Missy skötte sig exemplariskt (jag är inte förvånad) och det var riktigt roligt att se henne röra sig. Hon är trevlig, väldigt trevlig. :) På måndag kommer vet och sen är hon fit for fight! :)

Nästa vecka börjar ridskolan igen, det känns.. jag vet inte. Detta var första sommaren på väldigt länge som jag inte har spenderat på Clareberg och det har varit skönt, väldigt skönt och väldigt avkopplande. Ingen ångest för saker man gjort, eller inte gjort, ingen ångest för att man inte har gjort tillräckligt. Det kommer väl visserligen bli kul att vara tillbaka på tisdag, men samtidigt känns det lite jobbigt, det är inte hemma längre, väldigt mycket har hänt och jag är inte en del av det. Äh, det är väl tur att jag har Missy! :)


Hopp och skutt.

Gud vad det har gjort underverk! Hoppade Missy idag, det gick så otroligt bra, martingalen glömdes i stallet men inte behövdes den! Kombinationen av att hon arbetar tillfreds på ett helt annat sätt, orkar bära sig, sista tandbiten är utplockad, jag rider på ett annat sätt och en ny sadel! Idag föll det på plats och det kändes helt underbart! Inget tjafs i munnen, inget bakåttänk över huvud taget, det bara flöt! :)


RSS 2.0