=)

hemmamys idag, sådär på 1a advent. :) Mamma tyckte lite synd om mig och köpte sex and the city the movie till mig =) och pappa fick med sig tårta från ulfs 65årsmottagning igår! Den ska jag äta sen minsann! =)

. . .

Jösses vad jag känner mig meningslös och patetisk atm. Jag tillför ingenting, absolut ingenting för tillfället. Plugga kan jag inte heller, inte ens skriva mer än 3 rader i taget utan att vänsterhanden typ dör. Helt jävla värdelöst! Och ja! Jag tycker synd om mig själv. Pappa kom hem nu, det betyder eventuellt mat. Lite mos hade vi färdigt i kylen, äckligt och enformigt, men man behöver åtminstonde inte dela det ^^

buhu..

okej, short update på läget. sparkad på handen när det utbröt ett mindre kaos i stallet i tisdags. Ett ben i handen = kaputt. Genomgående spricka, fraktur, av.. gips i 3 veckor. Höger hand, självklart! Idag, invalid. För starka värktabletter = illamående och kräkningar, don´t try this at home! Nu orkar jag inte mer, det gör ONT!!! 

Gonatt.

ungefär vad jag orkar med

http://se.limbino.com/c01/link/z6fn7ex3r7

Blurb.

Har egentligen hunnit med en hel massa det senaste. Bond - Quantum of Solace i lördags, jäklar alltså, sjukt grym action! :D Var på liseberg i söndags, vann massamassa choklad! =) Mys. Jag älskar Jul på Liseberg. Blev dock sjuk, får väl skylla mig själv när jag går ut i tights antar jag. Och vad jag verkligen inte orkar skriva mer. Stallet sen iaf, veckans höjdpunkt indeed =)

Missing an angel.

Känslorna flödar, de flyger omkring. Jag tänker och känner alldeles för mycket, men jag kan inte sätta ord på något. Vill skriva av mig, men fingrarna låser sig. Usch, såna här dagar saknar jag Donna mer än någonsin. Jag trodde att jag började släppa det, men jag har insett att jag aldrig kommer sluta sakna henne. Det räcker att fel låt spelas på radion, att jag får några extra minuter att tänka och känna på, så är det kört. Tårarna rinner..Det blir inte bättre.



Kom tillbaka...snälla?

vintern på väg?

första snön föll nu ikväll. Mysigt =)  Den regnade visserligen bort med en gång, men ändå, snö! =)

Inte coolt.

Jag hade rätt, filosofin blir mitt nederlag. Provet idag var ett skämt och jag genomled 2,5 timmar utan att komma fram till något vettigt. Jag vill inte läsa kursen kort sagt. Suck. Trött som satan är jag dessutom, somnade på soffan innan. Bör dessutom börja skriva på min psykologihemtenta. Jösses ja. Men det är åtminstonde en vecka tills den ska in.

Jösses!

Nu har jag åtminstonde läst igenom alla filosofer och förstår nog nästan allt, låt oss hoppas att jag kommer ihåg vilken filosof som har vilka teorier osv. Jösses, jag är helt slut, helt tom och matt i hela kroppen. Är det möjligt att bli fysiskt trött av att läsa? Nu ska jag fira med att kolla på Scrubs i sisådär 5 min, dvs innan jag slocknar. Religion och prov imorgon, känns ändå helt okej. Det är bara att hoppas att jag klarar av att hålla ordning på alla begrepp, men på strax över 2 h borde jag kunna får rätsida på det mesta. =)

Nightynighty folks!

Je pense, donc je suis.

Jag är så otroligt trött på allt vad filosofi heter just nu, det är inte roligt, kanske en gnutta intressant. Men det är så otroligt mycket att hålla reda på och det enda jag vill är att sova. Platon, Descartes och Kant i all ära, men just idag är deras kunskapsteorier och ontologier inte så väldigt uppmuntrande. Imorgon tänker jag inte plugga, imorgon ska jag sova. Provet imorgon har en utsatt tid på 2 h 20 min, det känns som att det resulterar i ett omfattande prov där vi måste kunna typ..allt.

Nej, nu ska jag dränka mig i filosofiska tankar, att veta hur jag existerar och får kunskap kan eventuellt bli min undergång.

So what? I am a rockstar!

Det känns som att jag kanske börjar få lite rätsida på mitt liv, jag ligger i fas med mig själv för en gångs skull. =) Skrivit klart talet till imorgon nu iaf, dock lite bitter på bror min. Man kanske inte ska vara sååå uppslukad av WOW  när viktiga samtal rings. Suck på honom, men jag kan ändå inte låta bli att älska grabben =) Egentligen har ingenting intressant hänt idag, FiKa, gympa och bild. Jo bilden var kul! =) Visade sig att Cindie också ska läsa kursen, mycket najs =) Imorgon, nationellt prov svenska, muntliga delen alltså, inställd studiegrupp, religion och filosofi. Filosofin ja, prov på torsdag, jag har noll motivation till det, jag vill verkligen inte göra det, plugga alltså. Det är sjukt tråkigt.

måste dessutom göra min character description, min psykologihemtenta och säkert massa mer =)

Todays song: Pink - So what

lalala.

Jösses vad jag har mycket att göra och jag är något otroligt omotiverad att göra dom. Kvar att göra idag är, skriva ett PM om mitt muntliga nationella till imorgon + själva talet som jag ska hålla på tisdag. Jag måste fixa lite med marknadsföringen och antingen börja med psykologin eller filosofin. Jag har en character description som ska in till Helena också, angående Gilbert Grape, det gick för övrigt precis så bra på provet som det kändes. =)

Okej, dags att hitta tillbaka till motivationen igen. Dags att ta tag i saker, jag har faktiskt hunnit med ganska mycket redan, bl.a. fixat med projektarbetet. =)

Nationellt prov svB

Kom nyss hem från en minst sagt blöt promenad med Båtsman, ikväll blir det te, tidning och tv, well antar att datorn kommer finnas med på ett hörn. =) Lunchade med Sara idag, sushi, yeay! Sen lite promenad, besök på ett minst sagt skumt place för att hämta lite papper. Nationella provet gick bra, men jag är lite smått rädd. Jag beskrev en hemlighet, en sak som bara en enda person vet, denne är omnämnd ett antal gånger i artikeln. På något sätt kändes det lite bra att våga skriva det, jag är lite stolt över mig själv faktiskt. =)

Men nu, middag! =)

. . .

Helt plötsligt förstördes allt, mitt hem, vårat hem krossades, precis som Hiroshima och Nagasaki. Vad jag än gör, så räcker jag inte till. Ingenting är bra nog, jag kan jämföra mig själv med CB, fast ändå inte, för vi sitter i helt olika båtar, på väg åt helt olika håll. Tänk om någonting någon gång kunde vara enkelt, bara lite enklare än vad det är idag. D

=)

Haft det riktigt trevligt de senaste två dagarna faktiskt. Igår, filmdag, hann visserligen bara avverka 3 st, men ändå! =) Jag och Joss började med Hellboy, fortsatte med Transformers och på kvällen såg jag och Anki på Indiana Jones, den senaste alltså. =) Knarkat kaffe och the och nu är jag barnvakt åt Båtsman. =)


Too much to do!

Idag är en sån dag när jag bara vill ligga inne i soffan hela dagen och titta på film. En dag när jag är så otroligt trött och regnet bara faller på utsidan. Jobbade i stallet igår, både morgon och kväll och idag ska jag rida Curre =) Trevligt värre! Pappa står bredvid mig och spelar tennis, ja på Nintendo Wii alltså =) Bitter är han också, helt ur fas påstår han. Jaja, nu förlorade han visst. Plugga måste jag göra idag, leta reda på lite kostnadsförslag till marknadsföringen, rättskunskap inför provet imorgon och göra en massa grejer som ska lämnas in till Helena på engelskan. Städa mitt rum står också på listan, jag är alldeles för trött för det här. På onsdag är det 5-timmars uppsatsskrivning i svenska B och på tisdag får vi tillbaka våra analyser av Peter. På fredag får vi tillbaka VG och MVG delen av psykologiprovet och på torsdag ska vi titta på "Länge leve livet". Hoppas inte att jag ska göra mitt muntliga nationella denna veckan. Suck!

Dags att börja antar jag? I guess so!

Trötter

Nu är jag riktigt jäkla trött, feber har jag också. Men jag kan inte ta mig till sängen än, det känns som att jag har något viktigt att göra. Eller jag vet inte, ingenting är vad det borde vara, men jag blev så glad innan av något som en viss person sa, så just nu spelar det ingen roll. Sitter och laddar ner Gossip Girl säsong 2 nu, kärlek till den serien. Fjärde avsnittet tar dock väääldigt lång tid, jag har fått hem 1-3, 5-6, men ingen 4a än. Wellwell, nu måstemåstemåste jag antagligen sova, annars kommer jag inte orka med mig själv imorgon.

Gonatt folks!

wohooo!

hahah, galen dag! Jag har varit helt överspeedad heela dagen, fråga Caro och Sara ^^ Jag och Caro vandrade runt på stan lite efter skolan och diskuterade allt ifrån flugor, till att jag såg en av kändisarna från parlamentet och verkligenverkligen inte kunde komma på vad han heter. Googla nu! Kristoffer Appelquist heter han, vad fanken fick jag Peter ifrån? wellwell, intressant dag utan dess like. Somnade på filosofin, diskuterade allt från att äta glass till innehavande av kärnvapen och folkmord på pSykologin. De insatta fattar varför jag skriver det med stort S. Mår dock inte alls bra för tillfället, känns lite sådär halvbra. yeye, vi hörs och ses, nu är det middag! =)

wellwell.

Milla har varit här ikväll, bästa Milla. Grey´s anatomy slutade precis, det betyder plugg - marknadsföring. Suck säger jag bara. Hade prov i engelska C idag, borde ha gått bra, kändes bra. Inga problem, tror jag. Fikade med Milla och Elin efter lektionen idag, mysmys. Dock ligger jag efter med pluggandet. Mindre bra.. 3 lektioner imorgon, plus ett möte med Gunilla, hon har gjort intryck på mina lärare, till och med ekonomin kändes bra idag, tidigare kände jag mig väldigt dömd. Men nu, idag, kändes det alltså bättre. Fredag blir det sent, ska skriva prov kl. 15, suck lååång tid efter jag egentligen slutat, men vad ska man göra? Prov är viktigt, skolan är viktig och jag har faktiskt skärpt till mig, massa! =)

Suuuuck......

Tråktråktråk. Absolut ingenting att göra, och fan! Jag insåg precis att jag missade ER! Dock är det PB på 3an nu, sååå värt att sätta på! :D Yeay! Missade Gossip igår också, håller på att ladda ner avsnittet nu! Sååå värt. 72 % nerladdat, det går icke fort. Imorgon.. skooola. 3 frikkin lektioner, + utvecklingssamtal + möte med min PA-handledare. Sara orkar inte, Sara vill inte. Men Sara ska!

yeay.

Var hos Gunilla som sagt, henne tyckte jag om. Hon hade ett bra förslag dessutom som verkligen kan vara värt att fundera på. =) Har pratat med far och mor och det verkar som att jag kommer göra så. Härlig känsla. Sekretessbelagt utan dess like, nästan lika hemligt som det i somras Milla. =)

sömnlös natt, once again.

Usch, sov inte alls bra i natt, låg mest och funderade. Gårdagen ja, nu när allt har lagt sig lite grann, jag vet inte vad jag känner. Trots att jag är nöjd kan jag inte riktigt vara glad, det känns inte som att man tillåts att vara det på något sätt. Eller jag vet inte, jag är väl paranoid kanske. Och jag har definitivt alldeles för mycket tid att fundera.

anyway, ska in till stan nu. känns som en bra grej.

sova.

Cupfinalen var idag. Tintin på LA:1 var väl lååååångt ifrån det bästa jag någonsin presterat, men okej, jag är mest glad för att jag kom ihåg programmet. Jag var lite orolig ett tag. Pippi på hoppningen och jäklar vad duktig han var! :D  Jag är faktiskt otroligt nöjd med honom idag, dock inte med min egen insats i omhoppningen, men vafasen, jag försökte iaf =) Imorgon ska jag sova läääänge och nåde den som ringer och väcker mig. På måndag börjar skolan igen, jag är allt annat än pepp. Ska till skolsköterskan då också, kan bli trevligt, hon heter Gunilla Johansson appropå ingenting, vilket är ganska roligt sådär.

RSS 2.0