. . .

Åååååh! Jag blir så trött! Min dator har fått svininfluensan (läs virus).. så hela dagen har jag roat mig med att skriva över filer på skivor.. underbart!

För övrigt har jag tillsammans med pållan gjort den hittills mest perfekta längningen till mellantrav i min ridkarriär! Ingen ökning av tempo eller takt, bara längning på steget! Jag måste analysera vad jag gjorde den gången, som jag aldrig har lyckats med förut.. eller efteråt för den delen! Men hon känns fin nu Missy! Hon har lite power i bakdelen, men fortfarande kvarstår problemet att framdelen måste upp och hennes nya smitaundanarbetetmove är att lägga huvudet på sne! Men vi jobbar på det! :)

Energiskt, upp och ihop! Jag fick uppleva himmelriket om än bara för ett par sekunder.

Haha, nu börjar folk klaga på mig för att jag inte bloggar, igen! Det har hänt en hel massa saker sen sist och jag orkar inte ens börja skriva om det!

Just nu ser jag fram emot ett dressyrpass på Missy imorgon, för jesus vilken galopp hon bjöd på idag! Hon var piss och explosiv som satan, men när vi väl kom överens om ett bra tempo och lyckades behålla energin, då jäklar! Energi, upp och ihop! Rund fin galopp, kom upp sig riktigt fint i formen, i ett par sekunder där svävade jag på rosa moln! Jag tror att jag borde rida själv lite oftare, hon har så mycket lättare att koncentrera sig då! :) 

Jag ser också fram emot onsdag, hela onsdagen är min, Caros, Saras och Cindies! Fyra gamla Hvitfeldtare på nya äventyr, igen! Jag gillar det! :) För oj, vad vi har planerat jag och Caro, det kommer bli super, verkligen S-U-P-E-R ! ! !

Annars? Planer på g, javisst! Vad jag menar med det? Det kan vi ta en annan gång, det är inte för allas öron så att säga! Den som vill veta får helt enkelt fråga, kanske är du en av de utvalda?!

Nej, klockan har slagit över till nästa dag, sov gott folket! :)

RSS 2.0