=)

Nu sitter jag här igen, väntar på att klockan ska ticka bara liiite snabbare. Om 30 min går bussen och jag är klar, nu. Jag är inte bra på att vara klar i tid, jag är van vid att stressa, det är oftast då jag presterar bäst! well, hoppas att sara tar med sin nya kamera, jag vill testatestatesta! =) Och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, försöker som sagt bara fördriva tiden.


.

Undra vad som egentligen hände med att jag skulle gå upp tidigt idag? Vaknade typ..nyss.. när en viss trevlig vän skickade sms till mig. Tack för att du väckte mig, det behövdes! Lite för många SatC avsnitt i natt, sen var det kört. Milla kommer snart hit, på tiden att vi träffas och gör något kul! =) Sen bio ikväll med Sara och hennes vän Anna, spännande. Australia ska vi se, jag tror inte att det är möjligt att vi har dragit en nitlott där! =)

wiii.

Jösses vilken soffpotatis jag har blivit dessa dar! Sitter inne med bror min hela dagarna, I´m frikkin addicted to Mario Kart and Sex and the City. Shit, var inne i stan med pappa o jonte ett par timmar idag åtminstonde och jag lagar faktiskt mat! Jag duschar och jag klär på mig, så jag är ingen nersunkad soffpotatis.....än. Men vad otroligt skönt det är att bara vara, just nu gör jag precis vad jag vill och inget mer. Pappa verkade inte emot min nya plan heller för den delen.. den enda planen han har tyckt om gällande min framtid är en eventuell jurist- eller ekonomiutbildning. Men han verkade nästan lite nöjd med det här. Undra vad det ska bli av mig? Well, jag blir väl kanske vuxen en dag jag med!

Gonatt, nu ska jag spela vidare! =)

lalala

Jul, jul, strålande jul. I morse var jag så otroligt opepp på jul, detta är ingen jul? Men så fort jag kom ner till farmor och farfar ändrades allt. Allting började med att vi fick för oss att väga deras katt, Gustaf, det var fanken inte lätt att placera honom på vågen. men efter många om och men såg vi att katten nu väger 9,5 kg. Han är så otroligt stor! Anyway, hjälpte farmor med julmaten, sen kom Emmie, Danne och Torbjörn. Och så var julfirandet igång. Sjukt underbart. Dock saknades Robin, Mia och Annelie.. Kalle Anka i all ära, vid det här laget kan vi replikerna och jag är fortfarande lika fascinerad av den rutiga färgen i tomtens verkstad, trots att jag idag vet att någon sådan inte finns att få tag på. Nu ska jag sitta framför tvn i sisådär 2 dygn och traggla igenom alla säsonger av världens bästa serie, of all times, Yes, I´m talking about Sex and the City! =) Det tillsammans med det underbara teet jag fick av Milla blir perfekt!

Night folks!

Julklappshoppning.

ja, idag var väl inte vår bästa dag älskade Romeo. Varken din eller min bästa prestation kanske. Har dock tittat på filmen nu och det var inte fullt så illa som jag fasade för. Nu blir det analysera mera, och peppar peppar ta i trä, nästa gång blir det bättre igen. På något sätt lyckades jag komma 3a, det är sjukt hur snälla de är med poängen.
 
Tja, julfirande hos mamma sen, fick massa julklappar, tacktacktack!! =) Imorgon, Småland, farmor & Farfar. Jag älskar deras lilla hus i Nästa. Värnamo is the shit! Tjocka Gustaf har troligen blivit ännu större sen sist, men vad kan jag göra åt saken?

Anyway, anyhow.. om någon har film eller bilder från idag är ni mer än välkomna att skicka! =)

It´s magic!

Ibland önskar jag att livet var en musikal, eller ganska ofta egentligen. Det är så mycket lättare att uttrycka sig med hjälp av musik, så mycket lättare att få något sagt. Lättare att få in en känsla i det man säger, lättare för den andre att ta in budskapet. Musiken gör inte sanningen lika svår, det som sägs går inte in genom ena örat och ut genom andra. It´s magic.

Önsketänkande, javisst.

Var på bio med Sara igår, Twilight, jösses. Jag älskar filmen, verkligen ÄLSKAR! Och nu måste jag läsa böckerna, så är det bara. Jag insåg också att kraven numer är orimliga. Well, say no more. Julklappshoppning imorgon, på prinsen! =)

I have a dream.

Jag tror att jag ev kan ha hittat en ny favoritfilm, det är massa favoriter den här veckan.. well, det är ju positivt, så jag ska väl vara glad! =) Prinsen på julklappshoppningen på tisdag, pepp, pepp, pepp! Skiter dock i stilen, det ska bara bli kul o rida =) har dock lyckats paja både min rygg och dra till fingret.. suck.. jag lär mig aldrig.

"I have a dream, a song to sing 
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream








I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream
I'll cross the stream - I have a dream



I have a dream, a song to sing
To help me cope with anything
If you see the wonder of a fairy tale
You can take the future even if you fail
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
I'll cross the stream - I have a dream
I'll cross the stream - I have a dream"





Abba - I have a dream
















whot?!

Jösses vad jag är dum. Jag borde inte ha gjort det, jag borde ha varit försiktig, jag vet. Men försiktig finns inte riktigt med i min ordlista alla gånger. Nu får jag skylla mig själv. Fast frågan är om det inte var värt det trots allt? Anyway, red Bakarat med tanterna igår, och någonstans i mitten där släppte allt och det stämde, trots att vi ville busa lite i den förvända galoppen. Blev Bakarat första lektionen idag också, idag var han mer pepp än jag någonsin sett honom (känt honom?) Lite bus och brall, tur att han är glad iaf! =) Knaster andra lektionen, det gick väl bra med tanke på omständigheterna.. say no more.

Jag satt och funderade alldeles nyss, nu har jag jullov, vilket innebär att jag bara har en enda termin kvar i skolan. Sen slutar jag..och är så illa tvungen att göra något med mitt liv. Det är lite läskigt, snacka om att stiga rakt in i något okänt? Men samtidigt känns det otroligt skönt, för så otroligt skoltrött som jag är för tillfället, har jag nog aldrig varit tidigare. Helst av allt skulle jag gärna skita i typ allt och göra något annat trevligt istället. Men.. tja.. det är ju inte så långt kvar. 3 juni govänner, då jäklar, studenten liksom, jag har alltid kollat med avundsjuka på alla andra som åker runt på sina flak och tjoar. Nu är det snart min tur, tiden går väldigt fort..

Aboooo!

Nu är det äntligen jullov, de flesta julklapparna är levererade, likaså julkorten! För första gången på många jular (skumt ord..) känner jag inte av julstressen alls. Millans julklapp var perfekt! Det värmer verkligen i vintermörkret (höstmörkretsomintehunnitblivintermörkerän?), jadu Milla, nu var jag allt lite vitsig! ; )

Nej, nununu ska jag kolla på tv. The Merchant in Venice visas på SVT2! Yeay! Vänner - se den! =) Anyway, anyhow, rida med tanterna imorgon, ganska skönt att rida på morgonen faktiskt. Bio på söndag med Sara dessutom, Twilight minsann! =)

Jösses, jag är så uppåt att jag nästan skrämmer mig själv!

Oh Romeo, my Romeo!

Jag tror att jag ev kan ha hittat en favorit efter Donna, det är absolut inte samma sak men jag börjar tycka om den lille mer och mer. Romeo ja, det är en underbar liten (stor?) pålle, det känns som att jag hittar fler och fler knappar för var gång jag rider honom =) Tänk vad de små liven kan göra, det var värt all smärta i världen att hoppa honom idag. Det är skönt att man hittar såna moments ibland, det behövs för att hålla motivationen uppe! =)

Nej, återgå till att förbereda marknadsföringen gott folk. Gonatt.

Btw, så är Romeo ganska passande nu när jag är inne i en  Shakespeareperiod! =)


Peeeeer!?

Okej Milla, jag hämtar honom! Gipset är av nu! Men återfås mot beskrivning, jadu, hur ser Per ut? Aja, i värsta fall kan jag nog hitta någon annan liten unge som vi kan ta hem! Per, ja, det får bli namnet på den också. Han kan följa med mig till skolan sen, ja Per alltså, filosofi och religion, lika bra att han lär sig med en gång!

Sorry guys! Internskämt på hög nivå. Btw Milla, detta är INTERNPOSTEN!!! hahahahha!

Iiihi!

Milla!!! Nu är du så snäll o åker tillbaka till Sthlm och hämtar Per!

Var tog snön vägen?

Denna veckan kommer förhoppningsvis bli en bra vecka! =) Sista veckan i skolan innan jullovet, tar av gipset på tisdag! Bad timing though.. har prov i svenska b, dessvärre typ samtidigt.. Antar att jag måste prata med L om detta. Helgen har vart mys dock, massa film och bokläsande, det behövdes. =) Lite egentid sådär, bara vara, så himla skönt. 


Jag ska bli Buddhist? Eller?

Lite på g är jag nog ändå. Känns som att det är dags för lite kreativitet. Ska köpa hem lite smågrejer imorgon och påbörja mitt första projekt så fort det där frikkin gipset är borta. Ska på dansföreställning med Milla imorgon också! =) Det ska bli trevligt! I´m sorry I can´t go with you on Monday..

Suttit och julrimmat nu, så det är dags för TV, Röd Drake går på 6an.

Gonatt.

A Tuesday, like any other Tuesday!

Jag vill åka nu! Nununu! Det är så gott som bestämt. Jag åker till Australien, älskade Sara följer med =) Det kommer bli så otroligt bra, jag ser verkligen inte hur det ska kunna misslyckas! =) Vi har inte bestämt när, men så fort  vi har haft vårat sista sommarlov och tjänat ihop tillräckligt med pengar bär det av! =)

Fikade med Milla igår, känns rätt ovärt att gå på vissa lektioner atm, när man inte kan använda sig av vissa kroppsdelar så att säga =) Milla and Sara have big plans! Som alltid, jag säger bara Per och julkort! =)
dagen då? skola och promenad med Elin! och Milla! Jag fixade det sista kortet! Olivia åkte i morse, sånt känns alltid lite overkligt. Aldrig mer, sånt är svårt att förstå. Olivia var en trevlig liten häst, sov gott..

Men på tisdag får jag äntligen ta av gipset! Om jag inte gör det själv innan!  I ren desperation!


Confusing.

Mycket har hänt det senaste och jag vet inte vad som är bra och vad som är dåligt. Förvirrande. Vissa saker är det svårt att sätta ord på, andra är det svårare att förstå trots att orden finns där, de betyder egentligen ingenting.

Jag har utökat min shakespeare-mania, kollat på massa bra filmer och bestämt mig för att börja läsa mer. Skolan går faktiskt bra igen och jag känner mig nästan lite peppad inför nästa vecka! =) Jag antar att det är nu jag ska passa på och göra typ..allt!

RSS 2.0