...that all started with a big bang!

Jepp, jag kan inte släppa den Lotta..

Jösses vad vi har varit produktiva dom senaste dagarna, ja, jag och Lotta alltså. Fixat med diverse saker i stallet, städat, putsat, fixat besök och grejer, det känns bra, riktigt bra. :) Idag ska vi fortsätta med fotograferandet av hästar och senare åka ut till sötnosarna i Rödbo.

Annars? Med förhoppning om att någon läser detta, undrar jag om någon har ett flugtäcke till salu i strl 155?!

Terrisparver eller sparvterrier? Det är frågan.

Den här dagen var lite för mycket, på alla sätt. Vi var sådär lagom trötta och flummiga nu på kvällen.. eller egentligen hela dagen. Men vi åt fruktsallad och fotade hästar. Det är mysigt. :) Hett tips; var inte ute i solen i 2 h utan vatten, ingen bra grej. Idag blev det en tur på Cameron, innan var jag totalt opepp, men den hästen har en förmåga att göra mig glad! Han är så himla underbar och snäll att man faktiskt bara njuter när man sitter på honom. Det var nog tur att Lotta propsade på att inte byta, det var troligen nyttigt för oss båda! :) Och det kändes bra idag, det gjorde det allt, det funkade rätt bra och han kändes avslappnad och hoppade iaf igenom sig hyfsat!

Imorgon ska bästa Missy få följa med igen, banhoppning blir det då. Jösses vilken bootcamp-vecka detta blir! Vi får ta det lugnt i helgen sen!

Nej, nu ska jag släcka och sova, imorgon ska jag träffa Lotta i stan och hämta upp plaketter o grejer! Godernatter!


:)

Ni ska veta att detta görs under dödshot, ja, uppdateringen då.. Lotta tycker inte att jag bidrar till samhället och blablabla.. :)  Det är svårt att knåpa ihop något.. som inte är helt värdelöst.. för även om alla mina inlägg är väldigt meningslösa för alla andra utom mig, ger det mig något och det är väl det som är min tanke.. wellwell.

Missy är f.ö. bäst! Hon fick följa med till Clareberg idag och som den pärla hon är skötte hon sig utmärkt! :) Hon är så otroligt positiv till allt! iih! jag gillar! : ) inga konstigheter, hon har en skön attityd och tycker livet är roligt! Det är fortfarande många knappar och detaljer som ska stämma, men jag tror hon är ganska nöjd. Hon känns glad och det brukar vara ett ganska bra betyg. =) Pluttan! Det är nästan lite för bra för att vara sant!

:D:D:D:D

hahahhahahah, jag kan inte sluta skratta! Jag känner mig, lycklig! Ja, LYCKLIG var ordet! Champions of Rock och Peter Johansson, PETER FFS! den 3 oktober vad det verkar! Iiih! Och U2 och Falsterbo, aaah! Det blir underbart!! Friggin wonderful! Men aah! PETER!!! Front Row?! iiih!

Guld.

Varje år när sommaren är på väg blir jag sugen på att lyssna på en av Sveriges i särklass bästa artister, Ted Gärdestad, hans musik är på något sätt sommar för mig. Pure genious! Fast egentligen ska väl tilläggas att det är bröderna Gärdestad som jag beundrar, det är tragiskt att sjukdomen blev för mycket och att något så underbart tog slut alldeles för tidigt. Åh, vad jag hade velat se föreläsningen med Kenneth som pappa var på, jag ska försöka hålla utkik i fortsättningen. 'til then, enjoy!



-

Jag hatar det här vädret. Det är kallt och ruggigt och det ger mig huvudvärk, sån huvudvärk att jag inte ens kan tycka att det är mysigt att sitta inne när det regnar, världen kan ju lika gärna gå under med en gång, aight? Idag satte jag nytt personlig rekord, den du! Gällande tiden jag vaknade visserligen, men kvart i tre är bara galet, jag skyller på vädret! Man sover dock bra när det regnar, det blev årspremiär för öppet fönster i natt, bara för att jag älskar att höra regndropparna slå mot fönstret. Det är mysigt.

Annars? Jag tänkte försöka övertala någon att ha myskväll med mig idag, eller i natt? Det borde vara lag på att ha det en sån här dag!

So long, and thanks for all the fish!

-

Jonte slutade skolan igår, nian.. hur hände det egentligen? Han är liten, han kommer alltid att vara liten. Min bror..på gymnasiet? Det känns..som att det borde vara väldigt långt bort. Well, lite stolt är jag iaf över honom, han kommer in på skolan han vill in på och jag tror på honom. Han är grym! Vilket egentligen inte är så konstigt, han är ju min bror! Efter en übergod sushilunch på Mikado och tårta hemma mådde vi alla super! Shoppingturen i stan uteblev dock, för vädret var rent ut sagt uselt.

En tur till stan blev det istället idag, jag träffade Sanna och åt lunch, sushi igen.. någon som är förvånad? =) Mysigt var det i alla fulla fall och efteråt tog vi en tripp till heden där Sannas vän jobbar. En hel massa snack blev det, blandade med många skratt och ännu mer skvaller! Underbart! Precis som det ska va! Jappson i tantgruppen idag, dom är så härliga! Ja, tanterna alltså! Jappson med iofs, men idag gick det inte jättebra..

        

-

Igår var en bra dag, en riktigt bra dag! =) Först Bakarat på kandar på morgonen, gullehäst! En inte så lång men väldigt långsam promenad med Nicke, alldelesalldels för längesedan! Skärpning på oss! Mysigt vare iaf! Hoppträning på Missy, kunde definitivt gått bättre, men också mycket sämre! Fick lite läxa av Mikaela att jobba med i sommar! Hoppning på CRK på kvällen, lille Treasure! Plutt! Det var ett år sen sist! Sötnos!

Jäklar, springaspringaspringa, Jonte slutar nian idag! Seeya!

-

Igår var så himla bra!! Först middag på Amazing Thai med sötaste tjejerna Cindie, Sara och Caro. =) Gooodaste jordnötssåsen i stan! :D Proppmätta och fulla av Sabai och cola? Vad heter det Caro? Drog vi oss mot biografen, "Angels and demons" blev det denna söndagskväll! En bra film, jag blir alltid lika intresserad av historia och kultur när jag läser eller ser något av Dan Brown, men tyvärr tror jag att filmen hade kunnat bli ännu bättre!

    

Idag var vi (jag och Alex) ute hos Missy och Grodis igen, barbacka med både balansövningar och lite annat bus! We like! Bilder kommer!

. . .

Idag har varit en lugn dag, var ute hos Missy dock, det var längesedan nu! Myshäst! En uteritt barbacka blev det för att ta igen lite missad tid så att säga. Jag har fått min studentpresent  av pappa nu också, en helt underbar klocka! Me love veri much! Imorgon ska jag ut till söta Missy igen, jag och Alex åker ut tiiidigt! Så är det när man har mycket att göra, jag ska både hinna rösta och rida Stanley (och ev rycka manen) innan jag ska in till stan på kvällen med mina favorittjejer Cindie, Sara och Caro! Middag och bio blir det, heeelt underbart! = )

S3IK, I will miss you!

Jag kommer ihåg när vi slutade nian som om det vore igår! Att jag någonsin har gått på Elof kan jag knappt komma ihåg, det känns som en dröm. Att jag nu har tagit studenten från Hvitfeldtska kan jag inte förstå! Känslorna är så otroligt blandade, jag trodde aldrig, ALDRIG att jag skulle sakna S3IK, men jag hade så fel!

Dagen började i Askim hemma hos Simon, han och hans familj hade gjort det så himla fint och våran champagnefrukost hade inte kunnat bli bättre! Ni som inte var där, ni missade något! Fina Cindie hade gjort en pastasallad som vi två (klassens tjockisar) självklart tryckte i oss, tillsammans med jordgubbar och vår Martini Asti blandad med Saras sommarlikör! Mumma!



 

                                                                    


Efter en tur i en icke fungerande (tyvärr) karaokebil var vi framme i skolan, snabbt och lätt för att möta allas våran älskade Ingrid i klassrummet, en sista gång. Hon hade gjort så fint med tårta, cider och ballonger! Hennes present blev överlämnad med en fin dikt som Kim ,världens bästa klassmamma har skrivit! Efter detta överlämnande delade Kim och Emily ut diplom till alla i klassen, för att ta några exempel har vi Klassens Syndiga, som självklart är Cindie, klassens pepparkaka som självklart är Caro (skulle kunna vara SIS också) och jag, Klassens styvmamma. Vi fotograferades och flaket pyntades med våra vackra lakan, björkris och ballonger!



Vi fick lunch i bamba (det var varken pannbiff eller vad köket erbjuder!) För att senare avnjuta en stund i aulan och jäklar vad alla var taggade! Helt jäkla underbar stämning! Folket utanför hade tydligen hört oss och undrat om det var vi "som lät så jäkla mycket!". Klart som fan att det var! För vi skulle ju ta studenten!!!





Lärarna sjöng en version av "Mamma mia" för oss och där brast det för mig och Cindie, känsliga som vi är kunde vi inte längre hålla tårarna tillbaka! Det var nog först där jag insåg att det verkligen är slutet!


 


Klasserna började springa ut och för oss som var i slutet var väntan olidlig! När vi äntligen fick gå ut ur aulan stod jag på tårna och bara väntade och väntade och väntade..."S3IK!" var det sista jag hörde sen sprang vi, jag, Cindie och Caro hand i hand ut på catwalken! det var galet och helt jäkla otroligt! den känslan.. obeskrivlig!



Och flaket sen! Jag finner inte ord! Det var så jäkla roligt och jag är stolt över att ingå i den enda samhällsklassen som hade ett klassflak! Vi är BÄST! Champagnen sprutade! När vi stannade vid Götaplatsen var det inte en tvekan om att vi skulle bada i Poseidon.. inte för mig, Sanna och Sofia iaf.. Nästan alla andra bangade ur, kan ha varit ett smart drag för det var jävligt kallt och jag är helt genomförkyld nu, men det var sååå värt det!

Hem, mottagning, fixa och FEEEEEST!!!!

Kvällen började bra med att jag och Kim välte ut vår champagne det första vi gjorde! Duktigt! Tur att vi fick dela på Caros! haha. Kvällen bestod sedan av alldeles för många shots och drinkar blandat med en jäkla massa dans! Jag ångrar ingenting och det var så jäkla underbart!!

Tack Hvitfeldtska och TACKTACKTACK S3IK för våra 3 år tillsammans! Vi insåg för sent att vi borde tagit tillvara på varandra när vi kunde och nu får tiden utvisa om vi håller kontakten eller ej! Jag trodde inte att jag skulle sakna er, men som jag sa, jag hade så fel! Jag insåg för sent att jag tycker om er, låt inte detta bli slutet! Vi kan, Vi vill och vi SKA! Nu ska vi visa hela världen att S3IK från Hvitfeldtska gymnasiet 2009 är en klass att räkna med! Vi är framtiden! Detta kan bli början på något nytt, något bra! Keep in touch! För någonstans älskar jag er allihop!! ♥ ♥ ♥ 

         



OCH TJEJER! ER 3 SLÄPPER JAG ALDRIG! JAG ÄLSKAR ER! ♥ ♥ ♥

Dooobidooo!

Var ute i jakt på björkkvistar innan, stötte på årets första huggorm, åh vad dom är vackra! :D Denna var nästan kolsvart! Klättrade i träd gjorde jag också.. för att sen inse att jag inte nådde den nedrans björken ändå! Med en kniv i handen klättrade jag dessutom, vilket jag också kom på när jag redan var uppe i grenarna.. smart drag och jag ska vara gammal scout? Jag höll även på att snava och landa på sågen jag hade med mig.. score! Till slut hittade jag några babybjörkar som fick låna ut lite grenar till mig! Så kära klassen! Vi har björk till flaket!

Sen blidde det lite dressyr på Cameron.. gick väl typ..hyfsat iaf. Stundtals kändes han faktiskt riktigt fin! =)

S3IK, en klass att minnas!

Alla böcker är inlämnade och efter några lyckönskningar av diverse lärare drog jag mig mot Sara och en sushilunch! Mumma! Inhandlade sedan en klänning till studentfesten och diverse alkohol att förtära imorgon! Fyfan vad det är skönt att vara 20! =) Snart ska jag upp till skogen och röja, massa björkkvistar till flaket imorgon.. varför i hela fridens namn tog jag på mig att göra det? Men okej, ett löfte är ett löfte. Det blir till o ta med sig sågen tror jag! ^^,

Imorgon tar jag studenten, imorgon är det över, imorgon finns det inget mer S3IK, frågan är om det känns bra eller dåligt? Jag vet inte, jag tycker trots om er, S3IK kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, S3IK vår klass, den bästa klassen! Imorgon är det över, vi går åt olika håll och kanske träffas vi igen, kanske inte?


Hjärtat <3

Idag är en sån där dag.. en sån där dag när jag saknar min prinsessa mer än något annat. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå varför.. det sägs att allt ont för något gott med sig, men jag har svårt att se vad.. Jag saknar dig så det gör ont..


badobido!

Ååååh jag är så galet frälst! Jag och Lotta var på Romeo & Julia i söndags och jag blev nog fasen lite kär i Peter, sicken kille! Annars? Tävling.. ingen mer kommentar på den, jag gillar Valiska trots att hon är en tant! =) Och ja Cindie, jag ska bättra mig gällande bloggandet! kind of.. =)

Idag var det slottskogen som gällde med en del utav klassen, lakanen är fixade till flaket och imorgon ska jag åka in o lämna dom sista böckerna och tömma mitt skåp! Så himla skönt! Jag kan inte riktigt förstå det. På något sätt känns det vemodigt, men.. äh jag vet inte. Är jag redo? Är vi redo?

Annars? Jag, Cindie och Caro åt på Lydia´s och tog inte en springnota! Fast vi var rätt irriterade ett tag. Champagnen till onsdag står i mitt rum, den ska in i kylen imorgon och på onsdag blir det party!

RSS 2.0