Projektprojektprojekt!

Åååh, det är precis såhär det ska vara! Äntligen har jag något att göra igen, eller massa saker att göra kanske jag ska säga! Boken ska skickas in till olika förlag med förhoppning om att någon tycker att den är bra och vill publicera den! =) Jag ska förverkliga min filmidé med hjälp av min andra hälft! Självklart pratar jag om "den andra Saran"! :D Jag ska även jobba på min företagsidé och försöka föverkliga den! Dvs, jag har en hel massa att göra! Skriva lite till på något nästkommande kanske? Måla? Och självklart ta hand om bästa Missy!

Det är när jag har saker att göra som jag mår som allra bäst! =) Dags att vända tillbaka dygnet och göra något vettigt av mitt liv? Ohjäh!

I miss you.

"Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone..."


disciplin!

Nej nu jäklar ska vi komma igång på riktigt! =) Igår var det konditionsträning på ängen för mig och Missy tillsammans med Alex och Grodan! Och idag tog vi det lite lugnt, joggade runt slingan! Imorgon blir det dressyr och på måndag bommar/gymnastikhoppning! =)

Falsterbo och Missy

Falsterboveckan är slut, jag har en hel del intryck att smälta och saker att tänka igenom. Veckan bestod av mycket blandade känslor, men att vi hade så underbart roligt överväger allt! Jag kan omöjligt nämna alla som gjorde den här veckan super, med risk för att glömma någon. Men en sak kan jag säga, we will be back 2010, or what say you?! en femma på den tjejer? För detta är totalt o-fail! : ) Tack Alla!

För övrigt så red jag dressyr på Missy idag och det gick så otroligt bra! Hela passet var långt ifrån bra, men jösses, dom där små stunderna när allting bara stämmer och det känns som att vi är en! Det är obeskrivligt! Idag jobbade vi mycket med övergångar, tempoväxlingar och speciellt med galoppfattningar, hon är en pärla! Jag tror att jag har kopplat hur jag ska påbörja att öva samling och längning på henne, motivationen är verkligen på topp nu efter att ha sett alla fina ekipage i Falsterbo!


May he rest in peace!

Det är helt sjukt, vad mycket man egentligen har missat och vad mycket man kommer att missa så länge man lever som åskådare i sitt eget liv. Jag tittade på Michael Jacksons begravning innan, blödig som jag är lipade jag, var det på riktigt någon som trodde att jag inte skulle göra det? M.J. är en av alla stora som jag har missat, för även om han var aktiv när jag levde var jag för liten för att förstå vilken talangfull man det här var, ibland (läs speciellt en kväll som denna) önskar jag att jag var född tidigare, att jag hade fått uppleva dom riktigt stora, dom som idag räknas som legender (Läs The Beatles, Johnny Cash, Bob Dylan m.fl.). Jag har missat alldeles för mycket och jag tror att jag ikväll insåg att jag inte vill missa en sekund till, jag vill leva och ta tillvara på allt, det goda med det onda. Jag vägrar spela en biroll i filmen om mitt liv, där jag helt klart är rätt person att spela huvudrollen. :)

RSS 2.0