Barbackatur!

Idag blev det en tur i skogen barbacka med Alex och Grodan! Helt underbart! Premiärtur barbacka i år! Det måste göras om för gud vad mysigt det var! Fast balansen är kanske inte på topp! ^^ Den får vi träna upp! Imorgon blir det bommar och lite mer disciplinerat arbete! Hoppträning igår, gick bra! Men jag insåg äntligen att man måste rida också, hon sköter det inte själv! =) Hoppade Bakarat på kvällen, gick också bra. Man får sån härlig känsla på honom! Det bara flyter, fast han är en liten humorist! =)

Dagens aha!

Haha jösses! Det kan bli bra intressant när man sitter vid datorn alldeles ensam på nätterna! Idag trillade jag över väldigt intressant info, vad sägs som att jag har hittat bildbevis på när Christer Roswall allas vår hopptränare hoppar en mur på 2.14 i Dublin 1961 eller att han vann SM i banhoppning 1961? Very interesting, det har han aldrig nämnt! Men jag ska allt grilla honom någon gång och få reda på allt! Nej, jag är alldeles för trött för det här, jag väntar på att avsnittet från Greys Anatomy ska ladda klart, så jag kan se färdigt på det och sen sova!

Imorgon blir det först träning med Sanna, fika med mamma och sen ska jag jobba 3 h i stallet. Det ska bli lite mysigt! =) Nästa vecka blir det Missy tis-fre! I like! Och Valiska lör-sön! Nu peppar jag på nästa vecka! Plugg dock, men reportaget som ska in i svenskan är klart, jag ska bara skriva ner lite om Fildelning och IPRED-lagen (info om det lär ju inte vara så svårt att hitta i dessa dagar), eftersom vi ska ha debatt på tisdag och jag fick den stora äran att bli debattledare. Jag måste skriva ett första utkast till min Term Paper i eng C som ska in på måndag också, hur jag nu ska hinna med det? Planering är inte min bästa vän och ja, jag är en riktig tidsoptimist!

=)

Igår var jag och Alex ute på en urmysig tur med Missy & Grodan. Mycket galopp och försöka få ordning på bakdelen, till och med Grodan galopperade som om hon aldrig gjort något annat! =) Tur för oss att vi har fått tag på såna mysiga pållar! Det är verkligen helt underbart. Idag tänkte jag ev lägga fram lite travbommar eftersom det inte är någon hoppträning denna veckan. =) Måste bara kolla med H så man får lov att göra det! =) Ann kanske följer med mig till stallet också, det blir prima! =)

           

           


 

Las Vegas!

Hahahahah, det finns ingen som slår Janne Svanlund och jag saknar kombinationen Janne och Lasse, eller Jana Wannius. Snällasnälla, ta bort Björe, hon är tråkig och arrogant. Byt tillbaka, snälla!

Meredith vann världscupen helt överlägset med sin Shutterfly! Vilket ekipage, vann alla tre omgångarna, sjukt snygg sistarunda! Snacka om att ha koll på sina nerver! Jag är galet impad. Meredith och Shutterfly, vilket dreamteam! I samma stuk har vi ju Albert Zoer och Oki Doki, dom teamar något otroligt! I slutet hoppades jag dock på Velin, men tyvärr satt inte allt. Helena Och Madick gjorde en strålande insats, riktigt synd på nedslagen första dagen bara.

Annars? Steffen Peters vann dressyren, Anky fick se sig besegrad, in your face! Briar var lite överladdad, men Brink verkade nöjd ändå.

Nu tillbaka till verkligheten, dressyrträning med Missy i lördags, jag gillar min tränare och det gick så bra så! =) Hon är så himla fin, sånt här händer bara i böcker...och hos mig tydligen! :D

Cuz I´m too cool for school.

Skola, skola, skola. Can´t live with it, can´t live without it? Först internationell ekonomi och efter det föreläsning med någon Pierre från Union..men snart är det över! Det börjar änna bli dags för studenten snart! Verkligen dags!

Red ut Missy med B och Grodan igår och jäklar vad hon sköt! Trodde icke det var möjligt i den farten, men det visade sig vara humbug! Jag satt rätt illa till där ett tag men på något vänster satt jag kvar! Men så länge hon är glad, kan ju inte jag vara annat än glad!

Anyway, hoppträning ikväll! Undrar vad det blir för spännande då? Sen är det dags för Världscupfinalen omgång 1! Jag och Alex sitter bänkade med varsin gigantisk godispåse som förhoppningsvis räcker till söndag kväll när finalen är avgjord! Men vi får nog räkna med att köpa nytt åtminstonde efter söndagens kür!


Valiska & Missy <3

Första omgången av bohuscupen är avklarad! Alla var nöjda och glada, många fina placeringar till ryttare från den bästa klubben (CRK of course) och laget kom på 2a plats! =) Valiska är fortfarande den finaste och i måndags fick jag känna på en helt ny än mer fantastisk sida hos pållan! Nu peppar vi på 2a omgången 3/5!

Hopptränade finafina Missy igår också, gick super! Hon är så himla fin och jag blir så himla glad varje gång jag sitter på henne. Red ut med Alex och Grodan gjorde vi idag! Det var antagligen det roligaste på länge. Grodan ville tävla (ska tilläggas att hon är gammal tävlingstravare) och Missy bockade gärnet. Folk som inte såg oss hörde antagligen Alex prata med Grodan (hallå? hoho? Stooopp! Grodan? ptrooo...) och mig (upp med huvet! Missy!!! upp upp upp!! hoho?) samtidigt som vi båda asgarvade!

Träffade Malin idag också! Najs I say! Var i kärraskolan och fick en uppläxning av Jaan. Jösses.

BC

Imorgon är det dags för tävling och jag är peppad! Hon kändes fin idag Valiska och lyssnar hon lika bra imorgon är jag nöjd! =) Mycket nöjd. Fina priser har vi också! Nej fy, jag borde sova nu så det blir måndag någon gång! Jag vill tävla nuuuu, inte imorgon, nu! Iiiih! :D Lotta verkar dessutom tro att jag ska döda henne, que? Jag är inte ond, men jag kanskekanskekanske jagar henne med longerpisken imorgon, mohaha!

. . .

Efter 3 dagar på Valiska var hon rätt fin i slutet idag, men det sitter långt in. Och det där med att flytta för höger skänkel oroar mig lite, hon vill verkligen inte. Tur att inte det ingår i programmet på måndag.. usch, jag är en hemsk människa.. Ska ut till Missy sen iaf, ut i skogen med Alex idag! =) Måste bara få tag på en bil! Pappa åkte till Småland, trots att han senast igår kväll sa att han inte skulle dit så jag kunde få låna bilen. Suck.

untitled!

Efter diverse händelser gick jag ut till Marieberg, lite lätt ilsk skulle man kunna säga. Men när jag kom in i stallet släppte allt, tänk vad en häst kan påverka humöret. Hon är verkligen värd det, söta fina Missy. Jag mockade, fixade maten och fyllde på vatten, borstade av pluttan och insåg snabbt att det var 45 min kvar tills bussen gick.. med tanke på att det tog 1 h dit var det kört. Ringde far, han vägrade hämta och därmed missade jag ridlektionen på CRK. Så jag och Missy tog en tur i skogen istället. Där man får rida denna gång och vilka vägar! Jag är såld! På lördag ska Alex med mig dessutom och rida Grodan, ett varmblod som står där! :D Oh so very nice.

Nej, nu ska jag sova, stallet väntar imorgon, träffa Lina kl. 10. Valiska och jag ska trimma i paddocken! =)

Jag gillar! Men vem skulle inte gilla?

Nu känns det som att Bohuscupen faktiskt är på riktigt, vi hade möte igår, jag red Valiska på kvällen och uppladdning med att få rida henne tors-sön känns som en ypperlig möjlighet till måndag! =) Det känns faktiskt bra.

Annars? Missy har jag ridit ett par gånger den senaste veckan och det känns bättre och bättre för varje gång! Dressyrträningen gjorde susen! Tänk va en riktigt bra tränare är ovärderlig, i alla sammanhang! Utan någon som kan hjälpa och stötta en i både fram- och motgångar kommer man ingenstans! Jag antar att detta är något slags tack till alla som hjälpt mig på vägen! Även till er underbara vänner! För det är ju bara ni som läser bloggen! ^^ Men okej, till Missy igen.  Igår var vi ute i skogen för första gången, jag red tydligen i något naturreservat med vandringsled och grejer, det får man icke göra fick jag reda på idag! ^^ Bad, men jag fick också tips om massa andra bra vägar som man kan rida på! =) Idag var vi disciplinerade igen och red dressyr, med Ingelas tänk i bakhuvudet gick det bra till slut och det finns på film! Så nu ska jag analysera! =)

Ännu mer annars? Spenderat otroligt mycket tid med Alex! Najs I say! även picknick med Sara och Ann! Vem gillar inte? Och lite tid med mina (inte längre mina... :/ ) älskade katter och Amanda! =)

Btw så verkar det som att Falsterbo blir av! Jag är jäkligt pepp! Det ska gudarna veta!

                       

Can you feel the love?










Kalle är fortfarande Tapper, Meyer!

Senaste dagarna har varit bra! Mycket bra. Hingstvisning på KRK med Lotta i torsdags, mihihi! Det var najs! :D Common Sense, still my favourite! Efter en skum busschaufför med en "praktikant" (K.T. MALIN!) som verkade ha stenkoll på när bussen skulle gå, "11.54 ja då var det dags att köra igen!" och en otroligt lång egentligen helt onödig beskrivning till klubben, men okej! Tack chaffisen!

Idag, dressyrträning på morgonen! Med en hel del aha-upplevelser! Det kändes riktigt bra faktiskt och jag är redan lite småkär i den lille hästen! :D Sen stallet med Alex, a hard work-work. Och nu ikväll pizza med Robinson och film med Alexpalex! Najs I say!

Imorgon blire Kungälv igen, sen soofta hela dagen! :D

Gonatt folks!

one last goodbye.







Hejdå Sollight, vila i frid du tappre kämpe.








When the sun shines.

Åååh vad det är skönt med sol och vår! :D Våren blir som någon slags pånyttfödelse där man kommer till insikt med vissa grejer. Jag måste sluta vara så naiv hela tiden och se folk för vad dom är. Det här är våren när jag ska göra mig av med de såkallade vänner och problem som tynger ner mig istället för hjälper mig att utvecklas. Om jag ska få en stabil tillvaro måste jag vara omgiven av folk som är trygga, hur ska jag annars kunna bli det? Nej, nu är det nya tider och det som tynger mig och trycker ner mig ska bort. Alldeles för länge har jag tagit mig själv i sista hand och nu är det slut med det, ja jag vet att jag sagt det så många gånger förr, men jag har redan börjat fundera och agerat i vissa lägen. =)

RSS 2.0